Hypnose

Hypnoterapi er en effektiv behandlingsform, der hjælper dig med at finde årsagen til, at du har de udfordringer som giver dig dårligere livskvalitet. Ofte kan det være svært at sætte ord på, hvorfor man har det som man har det. Ved hjælp af hypnose kan vi i fællesskab lede tankerne tilbage i tid, og dermed finde ind til kernen af problemet.

Den følelse, der bedst beskriver hypnose, er at svæve mellem at sove og være vågen. I den tilstand bliver det nemmere for dig at komme i kontakt med det, du ubevidst har glemt. Det kan for eksempel være gamle følelser eller oplevelser, du har fortrængt. Det er ofte her årsagen til problemet skal findes, og derfor er hypnoterapi effektivt. Behandlingen kan afhjælpe flere forskellige problemer for eksempel fobier, ryge-stop, opnå større succes, finde dine ressourcer, større bevidsthed, ændre spisevaner, dårlige vaner o.a.

Mange har en rigtig dejlig følelse af afslappethed og velvære i kroppen efter at have være i hypnose. Det i sig selv er forløsende.

En behandling med hypnose består i de fleste tilfælde af fire besøg. Første gang handler om at få beskrevet problemet, hvilke forandringer der skal til, og hvad målet med behandlingen er. Allerede ved første besøg vil hypnosen hjælpe dig med at fokusere på problemet og genkalde de følelser, der er forbundet med det.

I løbet af anden og tredje samtale kommer vi grundigt omkring problemet. Ved hjælp af hypnose og forskellige øvelser finder vi blandt andet frem til, hvornår du første gang stødte på problemet. De sidste besøg handler måske om at tilgive, acceptere og finde ud af, hvordan du fremover skal tackle lignende følelser. Efter ca fire - fem besøg vil dit mål være nået. Du vil vide, hvorfor du føler, som du gør og dermed opleve, at de negative tanker fylder mindre. Det vil også betyde, at du føler dig mere afklaret, rolig og glad.