Hvordan har jeg det i dag?

Hvordan har jeg det i dag?

Her til morgen vågnede jeg med en rigtig dejlig fri og glad følelse i kroppen.

Straks er mine tanker optaget af hvorfor jeg har det som jeg har det. Og især fordi jeg har haft et par dage hvor jeg har været trist over forskellige ting. Så hvorfor er jeg glad her til morgen? Lidt sjovt, at jeg ikke bare kan lade følelser være følelser, men absolut har brug for og vane for at dissekerer dem.

Nå, jeg er selvfølgelig erhvervsskadet, da det også er det jeg undersøger med mine klienter, hvorfor de har det som de har det. For det er vigtigt at vide hvis jeg/vi vil ændre på tingenes tilstand. Bevidsthed.

Når jeg så lægger mærke til den behagelige følelse af glæde, tænker jeg på hvad jeg har lavet dagen i forvejen som måske har været med til at gøre mig glad. Hvad har været anderledes? Er der noget der har ændret sig?

Og når jeg så finder ud af det, så ved jeg hvad jeg kan gøre mere eller mindre af.

Jeg var ude at gå i en fantastisk skøn skov, hvor jeg var meget optaget af de forskellige træer. Hvordan stammerne så ud og barkens forskellighed. Jeg oplevede, at jeg på en måde forbandt mig til dem. Mærkede deres saft og kraft. Det gjorde mig godt. Det hjalp nok også på humøret at solen og luften føltes forårs klar. Naturen er for mig et beroligende og livgivende sted at være. Bare det at tænke på det i dag og skabe billederne i mine tanker fra turen i går, er med til at understøtte det jeg mærker, glæde og frihed.

Jeg ønsker dig en livgivende og glædelig uge 💚